I år har tomattfestivalen hatt som mål å skape ein fagkonferanse som har eit breiare innhold enn tidlegare.
Målet er å gjera fagdagen enda meir interessant for alle som driv, eller har interesse innan matproduksjon i regionen.
I vårt lokalområde er me i norgestoppen på melk, kjøtt, egg og tomat. I tillegg har me ei laksenæring som er verdensledane.
Me har lukkas å få tak i føredragsholderar fra øverste hylle.
15. august
Kl. 11:30-16:00
595,-
Utsyn Misjonssenter
FOREDRAG, PANELDEBATT OG NETTVERKING
Konferansen arrangerast på Utsyn Misjonssenter
Utsynvegen 22
4160 Finnøy
11:30
12:15
12:20
12:45
13:10
13:35
14:00
14:30
14:55
15:20
15:45
Registrering og lunsj på Utsyn Misjonssenter
Opning og velkommen
Jon Olav Runestad, Leiar av programkomiteen
Kva kreves av fremtidsbonden og kor går landbrukspolitikken
Statsekretær, Wenche Westberg
Matfylket Rogaland; fortrinn,muligheter og utfordringer for bonden?
Landbruksdirektør i Rogaland, Monica Dahlmo
Korleis Optimalisere samarbeidet med bonden med tanke på ferskhet for kjøtt og bærekraft i alle ledd.
Einar Gundersen, Kategoridirektør i Meny
Norge som leverandør av elektrisk kraft i eit europeisk marked
Sindre Ims, adm. dir. i Lyse Produksjon
PAUSE
Laksenæringa i eit framtidsperspektiv
Liv Marit Årseth, samfunnskontakt i Grieg Seafood Rogaland
Tomatproduksjonen sine framtidsmuligheiter og framtidas utfordringer i eit landbrukspolitisk næring
Ola Sunde, Kulturansvarlig for Tomat i Gartnerhallen
Nettverk og sirkulærøkonomi; Kva type støtte og finansieringformer finnes?
´Hans Kristian Torske, Inovasjon Norge
Konferanseslutt