Velkommen til gratis kokkeskole for barn mellom 8-14 år i det tøffe Grieg-bygget på Judaberg.
Lørdag 19. august arrangeres Griegs barnekokkeskole med Ryfylkekokken under Tomatfestivalen. Ryfylkekokken er læremester og Grieg Seafood stiller opp med både fisk og et steintøft kjøkken med imponerende utsikt. Hvilken herlig mat kan man lage med laks, tomat og andre spennende ingredienser?
Det settes opp 5 kurs med plass til 10 barn per kurs. Hvert kurs varer i ca. 40 minutter. Det er førstemann til mølla og kursene vi setter opp er:
Kl. 10:00 - Kl. 11:00 - Kl. 12:00 - Kl. 13:00 - Kl. 14:00
Påmeldingen åpner 01.08. og fristen for å melde seg på er 17.08.
19. august
Gratis
45 minutter
Griegbygget - Judaberg